TV-meubels op maat

  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Wil jij een unieke tv-meubel op maat? Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we tv-meubels op maat die precies voldoen aan je wensen. Van een complete tv-kast tot een traditionele tv-meubel met lades en scharnierdeuren; de tv-meubels zijn in elke gewenste afmeting en vorm mogelijk. Onze tv-meubels worden met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Hierdoor kies je voor een uniek tv-meubel dat met liefde en passie is gemaakt.

Inspiratie voor een nieuw tv-meubel

Je bent op zoek naar een nieuw tv-meubel en wilt inspiratie opdoen. Maar hoe en waar kan je die inspiratie nu als beste opdoen?

Een populaire manier om jezelf te inspireren is door het lezen van woonmagazines. Deze magazines staan vaak vol sfeerfoto’s die je als inspiratiebron kan gebruiken. Ook de interieur tv-programma’s geven je een kijkje van de verschillende mogelijkheden op het gebied van tv-meubels.

Je kunt natuurlijk ook inspiratie opdoen op Pinterest en Instagram. Deze kanalen staan vol met de laatste trends en de mooiste foto’s van tv-meubels. Kun je ontdekken wat je mooi vindt? Ben je een liefhebber van oud robuust hout of ga je liever voor een industriële look en combineer je hout met staal? En houd je van een strak tv-meubel met veel opbergruimte of juist van een tv-meubel met open vakken? Dit zijn vragen die je helpen om je ideale tv-meubel op maat samen te stellen.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor je toekomstige tv-meubel? Bekijk dan onze maatwerkprojecten op het gebied van meubels en kasten voor je tv.

Stel je eigen tv-meubel samen

Heb je nog geen idee hoe je ideale tv-meubel eruitziet? Geen nood! In onze showroom en werkplaats kunnen we je van alles laten zien en denken we graag met je mee. Om je goed te kunnen helpen kun je jezelf alvast voorbereiden met de volgende zaken:

  1. Afmeting: Kies zelf welke maten je meubel moet hebben. De meeste televisiemeubels variëren van 150cm tot 300cm breed, maar je kunt ook zelf de diepte bepalen.
  2. Opbergruimte: Kies je voor een tv-meubel met of zonder opbergruimte? En heeft jouw ideale tv-meubel veel opbergruimte nodig? Je hebt keuze uit onder andere scharnierdeuren, push-to-open lades, klepscharnieren of open vakken met legplanken.
  3. Uitsparingen: Je denkt er misschien nu nog niet over na, maar wist je dat we de kabels van je tv of speaker kunnen wegwerken in je kast? Bedenk alvast waar je deze apparaten wilt hebben.
  4. Materiaal: Denk alvast na over het materiaal, de afwerking en de kleur. Moet je nieuwe tv-meubel matchen bij je vloer en andere meubels? Neem in dat geval indien mogelijk een staaltje van je huidige vloer of meubels mee.

Denk ook eens aan een zwevend tv-meubel

Tv-meubels worden steeds vaker hangend aan de muur bevestigd. In onze werkplaats maken we daarom regelmatig tv-meubels die geen poten hebben. Een zwevend tv-meubel heeft een aantal voordelen ten opzichte van een tv-meubel met pootjes:

  • Een zwevend tv-meubel neemt optisch minder ruimte in beslag. Omdat er geen onderstel onder zit, zijn ze vaker minder aanwezig in de kamer. Een zwevend tv-meubel is daardoor zeer geschikt voor een kleine woonkamer.
  • Een tv-meubel zonder poten is vaak makkelijker schoonmaken. Je kunt namelijk gewoon je stofzuiger of dweil er onderlangs halen.
  • Een groot voordeel van een zwevend tv-meubel is dat je zelf kan bepalen wat voor jou de ideale hoogte is om televisie te kijken. Je kunt het meubel dus op de juiste hoogte ophangen.

Let op: Niet alle wanden zijn geschikt om het gewicht van een zwevend tv-meubel te dragen. We adviseren je graag in onze showroom over wat wel en niet mogelijk is.

Wat kunnen Weij voor je betekenen?

Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we meubels op maat van hout en staal. Of het nu een landelijke eettafel is of een tv-meubel met een Scandinavische look, we maken de meubels in ieder mogelijke stijl. De meubels produceren wij op basis van jouw ideeën en wensen. Heb je advies of een ontwerp nodig? We denken graag met je mee.

In onze showroom staan we klaar om jou te helpen met jouw droominterieur. Wil je zeker weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten? Maak dan een afspraak zodat we hier rekening mee kunnen houden. Je kunt dan eventueel ook al wat informatie kwijt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE