Van leegstaand pand tot sportsbar

De metamorfose van Old Dutch Sportsbar in Breda.

 

Breda heeft er een parel bij: Old Dutch Sportsbar. De voormalige Boulevard is getransformeerd in een sfeervolle, authentieke sportsbar waar je kunt genieten van een hapje, drankje en live-sportwedstrijden.

Weij BV Maatwerk & Interieur was verantwoordelijk voor de complete inrichting van de bar. Het team van Weij BV ging de uitdaging aan om de visie van de eigenaar – een warme, gezellige sfeer met een compleet eigen karakter – te realiseren.

 

 

 

Een unieke uitdaging.

 

De grootste uitdaging was wellicht de omvang van het project. De bar is verdeeld over drie verdiepingen en het was een hele klus om alle materialen en meubels naar boven te krijgen.

 

 

 

Een sfeer met karakter.

 

De inrichting van Old Dutch Sportsbar is uniek in vergelijking met andere sportsbars in Breda. De bar heeft een warme, donkere uitstraling met vintage meubels, hergebruikt hout en doet Amerikaans aan. Muurschilderingen van iconische atleten en een groot aanbod aan sportgerelateerde memorabilia maken het plaatje compleet.


Lees verder over dit project

Een geslaagd project.

De reacties van de klanten op de nieuwe inrichting zijn overweldigend. “Wow!” is het meest gehoorde woord. De bar is een populaire locatie voor bedrijfsuitjes, gezellige borrels en om sportevenementen te bekijken.

 

Details maken het verschil.

Weij BV heeft met oog voor detail gewerkt aan de inrichting van Old Dutch Sportsbar. De bar is gemaakt van beton en de wanden zijn bekleed met oud hout in verschillende patronen. Stalen deuren bij de entree en een stalen pui in het restaurant zorgen voor een industriële touch. Een samenwerking met lokale partners. Weij BV heeft voor dit project samengewerkt met diverse lokale partners.

 

Een metamorfose om trots op te zijn.

De transformatie van Old Dutch Sportsbar is een mooi voorbeeld van wat Weij BV kan realiseren. Het team van Weij BV heeft met veel passie en creativiteit gewerkt aan de inrichting van de bar en het resultaat mag er zijn. Old Dutch Sportsbar is een unieke plek waar gasten zich gegarandeerd thuis voelen.

 

Benieuwd naar wat Weij BV voor u kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Wat is er te zien op de diverse foto’s en welke producten hebben Weij gemaakt, geleverd en gemonteerd;
– Betonnen bar
– Oud hout tegen muren, in verschillende patronen
– Stalen deuren bij de entree en een stalen pui in het restaurant
– Alle tafels in het project van oud, gebruikt hout zoals oud eiken en wagondelen
– Onderstellen zijn nieuw gemaakt door ons van staal en een deel van de onderstellen zijn vintage aangekocht
– Barbladen in massief eiken

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE