Kantoorinterieur @Kuklatransport

Voor de nieuwe locatie van transportbedrijf Kukla hebben Weij onze maatwerk expertise mogen inzetten. De nieuwe locatie bevindt zich op transportzone en bedrijventerrein Business Centre Treeport. De kantoorruimte van Kukla is een hoge en ruime plek met veel licht inval en een fijne atmosfeer.  Voor deze kantoorruimte hebben wij zes archiefkasten geleverd, met daarbij op maat gemaakte bloembakken die de ruimte sfeer brengen.


Lees verder over dit project

De bloembakken zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder akupanelen en massief eikenhout, wat zorgt voor een harmonieuze en natuurlijke uitstraling die perfect past bij de omgeving van Treeport.

 

Daarnaast hebben we de grote wand in de ruimte getransformeerd met behulp van akupanelen en een prachtige moswand. Dit creëert niet alleen een esthetisch aantrekkelijke ambiance, maar draagt ook bij aan een positieve en rustgevende werkomgeving voor de medewerkers van Kukla. Bij een goede luchtvochtigheid in de ruimte blijft de moswand zoals het is geleverd, heerlijk groen!

Benieuwd naar nog meer beeldmateriaal van afgeronde projecten? Bekijk onze Pinterest pagina!

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Archiefkast met eiken bloembak

 • Archiefkast met roldeuren, afsluitbaar
 • Afmeting B120cm x D46cm x H105cm
 • Bloembak Rustiek New oak 20mm
 • Optioneel met geselecteerde kunstplanten

Archiefkast met akupanel bloembak

 • Archiefkast met roldeuren, afsluitbaar
 • Afmeting B120cm x D46cm x H105cm
 • Bloembak Akupanelen eiken
 • Optioneel met geselecteerde kunstplanten

Akupanelen met moswand

 • Totale afmeting wand H240cm x  B315cm
 • Twee Rustiek eiken akupanelen
 • Moswand

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE