Heb je je altijd al afgevraagd waar de meubels en kledingrekken vandaan komen die je in de winkels ziet staan? Weij is in juni 2022 door het kledingmerk YAYA gevraagd om Nederlandse YAYA winkels te voorzien van houten legplanken.


Lees verder over dit project

YAYA is een vrouwlijk life-style merk. Ze ontwerpen comfortabele kleding die van goede en luxe kwaliteit is. De items zijn gemaakt om seizoenen lang van te houden. De kwaliteit die ze in de kleding verlangen willen ze ook uitdragen in de winkels. Ze hebben daarom als houtsoort Amerikaans notenhout gekozen. Deze houtsoort straalt luxe uit, is prachtig van kleur en heeft een mooie houtstructuur. 

De legplanken hebben we uiteindelijk in drie verschillende afmetingen mogen produceren. De planken zijn namelijk passend gemaakt aan drie verschillende metalen kledingrekken.

 

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Wandplanken

Alle YAYA kledingwinkels in Nederland zijn voorzien van Amerikaans notenhout wandplanken, zoals hier is uitgevoerd.
  • Amerikaans notenhout 20 mm
  • Afmeting 51cm x 21cm 
  • Hardwax zijdeglans behandeling

Legplanken

Alle YAYA kledingwinkels in Nederland zijn voorzien van Amerikaans notenhout legplanken. Legplanken zijn passend aan het metalen frame.
  • Amerikaans notenhout 20 mm
  • Afmeting 69,5cm x 34,5cm 
  • Hardwax zijdeglans behandeling

Wandplanken

Alle YAYA kledingwinkels in Nederland zijn voorzien van Amerikaans notenhout wandplanken, zoals hier is uitgevoerd.
  • Amerikaans notenhout 20 mm
  • Afmeting 32cm x 14cm 
  • Hardwax zijdeglans behandeling

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE