Offerte aanvragen of order plaatsenin de online tool | VanSloophout.com

31 januari 2019

Een offerte aanvragen of order plaatsen in 6 eenvoudige stappen!

In 6 stappen een maatwerk offerte aanvragen

Online een offerte aanvragen of een order plaatsen voor een tafel lijkt lastig, maar we verzekeren je: dat is het niet. Onze tool tafel configurator is zo samengesteld dat je op een gebruiksvriendelijke manier door de 6 stappen heenloopt. 

 

Telkens krijg je een aantal logische keuzes voorgelegd en klik je op jouw voorkeursoptie. Op diverse plaatsen kun je ervoor kiezen om een stap over te slaan. Bijvoorbeeld als je alleen een tafelblad of juist alleen een onderstel wilt bestellen. Of alleen een prijs voor wilt opvragen.

 

Er is ruimte voor vragen en opmerkingen. Uiteraard lopen we alle aanvragen nauwgezet door en besteden we extra aandacht aan je vragen of opmerkingen. Van je aanvraag of order sturen we je ter controle altijd een bevestiging per e-mail.

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Uitleg bij de 6 stappen voor een offerte aanvragen of bestelling op maat

 

Stap 1 Kies je tafelblad

Weij Maatwerk & Interieur begon ooit met steigerhout, later kwam daar sloophout bij. Inmiddels kies je bij ons uit een ruim assortiment aan houtsoorten, maar ook uit beton of steen. Bijvoorbeeld de houtsoorten Douglas of Amerikaans noten. Die laatste is ideaal om een strak en glad tafelblad van te maken.

 

Waar je op moet letten bij hout, is dat je de juiste dikte kiest. De dikte staat onder iedere houtsoort vermeld. Het is ook mogelijk om een patroon in het tafelblad aan te brengen, zoals bijvoorbeeld Hongaarse punt of visgraat. Als je geen tafelblad wenst, klik dan op ‘geen tafelblad’, zie ook tool.sloophoutwebshop.nl. 

 

Naast betonnen tafelbladen leveren we ook marmeren bladen, in 3 verschillende tinten. Klik hiervoor op de tab ‘steen’.

 

Stap 2 Kies de afmetingen

In de tool staan de verschillende standaardafmetingen we hanteren. Je kunt ook kiezen voor maatwerk, ofwel een afwijkende maat. Hiervoor voer je onderaan de breedte en lengte van het blad in. 

 

Daarnaast kun je kiezen voor een rond tafelblad. Voor het gemak hanteren we de vier meest bestelde doorsneden, maar ook hier heb je de keuze voor een maatwerk tafelblad. Heb je geen tafelblad bij stap 1 ingevoerd, klik dan bij stap 2 op ‘geen afmetingen’.

 

Stap 3 Kies het onderstel

Voor het onderstel van de tafel kun je kiezen uit twee soorten materiaal: staal (industrieel) of hout (klassiek). Vervolgens kies je de tafelhoogte. Ook hier staan standaard (de meest voorkomende) hoogtes voor de verschillende tafels, bijvoorbeeld eettafel 76 cm hoog. 

 

Je hebt de keuze uit verschillende modellen onderstel (zowel van hout als van staal). Bij ieder model staat de kokermaat aangegeven. Dit geeft de breedte van de poten aan. Mocht de gewenste hoogte er niet tussen staan, dan kun je onderaan kiezen voor maatwerk onderstel. Hier kun je (met eventuele andere opmerkingen) de gewenste hoogte invoeren. Liever alleen een tafelblad bestellen, klik dan op ‘geen onderstel’.

 

Stap 4 Kies afwerking

Bij deze stap kun je zowel de afwerking van het tafelblad als het onderstel opgeven.

 

Voor het tafelblad hanteren we standaard de invisible oil afwerking. Door deze 3 keer aan te brengen is het tafelblad vocht- en vuilafstotend. Mocht je het hout nog robuuster willen, dan kun je ervoor kiezen het hout te laten borstelen. Dit zorgt voor extra reliëf in het blad. In principe wordt ieder tafelblad grof opgeschuurd. Wanneer je kiest voor extra glad, dan schuren we het blad nogmaals met een extra fijne korrel op. In eiken tafelbladen zitten vrijwel altijd noesten. We vullen deze niet standaard op. Wil je een strak en glad eikenblad, dan kun je ervoor kiezen om de noesten te stoppen met zwart stopsel. 

 

Betonnen tafelbladen werken wij niet af maar kun je zelf impregneren. Als je voor deze optie kiest, dan leveren wij het impregneermiddel met duidelijke instructies hoe je die het best kunt aanbrengen.

 

Onze stalen onderstellen worden standaard behandeld met een blanke matte lak. Het frame is gepoetst en er komt geen vuil meer van het staal af. Dit is echter niet genoeg om het frame te beschermen bij gebruik buiten. We adviseren in dat geval om staal te laten poedercoaten. Dit beschermt tegen oxidatie en kun je ook nog in een andere kleur kiezen dan de standaard staalkleur. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de lasnaden weg te laten slijpen: de ‘smooth’ afwerking.

 

Stap 5 Kies transport

Je kunt ervoor kiezen de tafel af te halen. Dat is geheel gratis en we helpen je graag met inladen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je er ook voor kiezen om het thuis te laten bezorgen. Het transportbedrijf dat onze producten levert, Transmission, bezorgt de tafel tot aan de deur bij je thuis. 

 

We bieden je daarnaast de optie om het bezorgen en monteren geheel aan ons uit te besteden. Wij zorgen dat onze koerier de tafel bij je thuis ter plekke in elkaar zet. Hierbij kun je zelf aangeven hoe ver de poten naar binnen mogen komen te staan, in verband met bijpassende stoelen bijvoorbeeld. Uiteraard hangt de mogelijkheid af van het type onderstel (niet het geval bij boxframe, horecaframe en onderstellen met trekstang).

 

Kijk hier voor de transportkosten en voorwaarden.

 

Stap 6 Offerteaanvraag of bestelling afronden

Tenslotte vragen we je je gegevens in te voeren (naam, e-mailadres en telefoonnummer). Naar dit mailadres versturen we de offerte of orderbevestiging. Mochten er nog opmerkingen zijn, bijvoorbeeld over de kleur, dan kun je dit bij opmerkingen invullen. 

 

Voor bijzondere tafels (tafelblad of frame) kun je een foto uploaden. Zo krijgen we een goed idee wat je verwacht van de tafel. Tekeningen met afmetingen zijn ook van harte welkom.

 

Wanneer alles is ingevuld, kun je kiezen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of direct je order plaatsen. Je krijgt een bevestiging van de aanvraag in je mailbox, zodat ook jij alle gegevens nogmaals kunt controleren.

 

Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, neem dan even contact met ons op. Je kunt online met ons chatten, maar bellen (0165 – 795005) of e-mailen (contact@weijbv.nl) met je vragen kan natuurlijk ook. Of kom gezellig langs. 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend