|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Kasten op maat

  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Weij maken kasten op maat. Kasten van hout, kasten van staal en kasten met een combinatie van hout en staal worden elke week bij ons in de werkplaats gemaakt. Of je nu een ruime villa hebt of een krapper appartementje, het is altijd een voordeel om een kast op maat te laten maken. In een villa kunnen we bijvoorbeeld precies een kast tot aan het plafond maken omdat het dan mooi aansluit en in een klein appartementje kunnen we samen de plaats optimaliseren.

Een kast op maat is de ideale oplossing als je meer opbergruimte wil hebben en dit praktische doel wil combineren met stijl. De kasten worden helemaal gemaakt naar jouw wens, dus hij komt er ook uit te zien zoals jij hem voor ogen hebt.

Voordelen van een maatwerk kast

Met een maatwerk kast kun je jouw ruimte optimaal benutten, maar er zijn nog veel meer voordelen aan een maatwerk kast;

  • Een maatwerk kast kan de ruimte optimaal benutten (bijvoorbeeld in een hoek)
  • De kast is te maken zodat het past in jouw interieurstijl
  • Duurzaamheid; de kasten worden gemaakt van massief hout wat steeds opnieuw te gebruiken is
  • Unieke ontwerpmogelijkheden, jouw kast is “one of a kind”

Welke materialen kan ik gebruiken

Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we kasten van staal en hout. De stalen kokers, netten en buizen worden gelast door onze lassers. We kunnen hierdoor allerlei vormen voor je maken. Naast het staal heb je ook veel keuze in houtsoorten. Wil je een robuust meubel van oud eiken of juist een super chique kast gemaakt van Amerikaans Notenhout?

Ook de afwerking van een meubel draagt veel bij aan de stijl van een meubel. Het staal kun je bijvoorbeeld rauw laten voor de industriële look, maar je kunt het staal ook wit laten poedercoaten voor een Scandinavisch of minimalistisch interieur.

 

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!