Douglas deur op maat bij | - Weijbv.nl
Douglas deur op maat

Douglas | Maatwerk | Deur

Douglas deur

De douglas deuren zijn extreem geschikt voor buitengebruik. Van nature kan douglas hout de weersinvloeden weerstaan, dus een behandeling is niet per sé nodig. Om de oranje/bruine kleur langer te houden kan het hout behandeld worden met een olie. Doe je dit niet, dan verandert de kleur langzaam naar grijs.

 

Er zijn verschillende soorten deuren. Zo heb je bijvoorbeeld een traditionele deur, maar ook een schuifdeur. Bij Weij maatwerk & interieur zijn we bekend met vele soorten sluitingen en systemen. Benieuwd of jouw systeem ook mogelijk is bij Weij maatwerk & interieur? Aarzel niet en neem contact op!

 

Andere houten deuren

Houten deuren zijn te krijgen met verschillende soorten hout. Het is belangrijk om voor het hout te kiezen dat bij jou past, want dit bepaalt voor het grootste deel de uitstraling! Naast Douglas deuren zijn deze houtsoorten het meest in trek:

 

 

Net als met onze douglas tafels worden de deuren netjes splintervrij geschuurd. Wil je het douglas hout graag behandeld hebben? laat het ons dan even weten!

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende houtsoorten of heb je al een idee van wat je graag zou willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom!

Onze showroom is vandaag geopend