Landelijk interieur - Weijbv.nl
9 februari 2021

Landelijk interieur

Eén van de populairste interieur stijlen in Nederland is de landelijke stijl. En dit komt voornamelijk doordat de landelijke interieur stijl zo gemoedelijk en gezellig overkomt. Een landelijk interieur staat voor rust, ruimte en buiten naar binnen halen. Je haalt de rust en de sfeer van het landelijke leven in je interieur. En dat is precies wat deze klant heeft gedaan in St. Wilebrord.

Leefkeuken

Allereerst deze prachtige leefkeuken. Deze keuken is voorzien van maatwerk keukenfrontjes in de houtsoort Barnwood Robuust en hebben een dikte van 20mm. De keukenfronten bestaan uit meerdere planken die aan elkaar zijn verlijmd. Vervolgens zijn de keukenfronten geborsteld en transparant mat behandeld. De keuken is verder afgewerkt met een stoer betonnen werkblad. 

De natuurlijke en geleefde keukenfronten vormen samen met het werkblad en de donkere keukenmachines voor een mooie landelijk uitstraling. 

Badkamer;

het plekje in huis waar je even tot rust kunt komen en kunt ontspannen. En dan is het natuurlijk fijn als je badkamer een fijne en rustige sfeer met zich mee brengt.

De natuurlijke en geleefde uitstraling die we in de keuken hebben gecreëerd wordt doorgetrokken in de badkamer. Zowel de schuifdeur als het badkamermeubel en wandkast zijn gemaakt van Barnwood Robuust. Bij deze meubelen is er gebruik gemaakt van de 45mm dikte planken.

contact  Bel: 016 5795005


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopened