Steigerhouten deur op maat bij | Weijbv.nl


Steigerhouten deur

Steigerhout | Maatwerk| Deur

Steigerhouten deur

Bij ons kun je bijna alles op maat laten maken. Een steigerhouten deur is daar geen uitzondering op! Jij kunt de maten en afwerking kiezen, zodat het helemaal naar jouw wens is gemaakt.

 

Er zijn verschillende soorten deuren. Zo heb je bijvoorbeeld een traditionele deur, maar ook een schuifdeur. Bij Weij zijn we bekend met vele soorten sluitingen en systemen. Benieuwd of jouw systeem ook mogelijk is bij Weij maatwerk & interieur? Aarzel niet en neem contact op!

 

Andere houten deuren

Houten deuren zijn te krijgen met verschillende soorten hout. Het is belangrijk om voor het hout te kiezen dat bij jou past, want dit bepaalt voor het grootste deel de uitstraling! Naast steigerhouten deuren zijn deze houtsoorten het meest in trek:

 

 

Net als de tafels die wij maken kunnen de deuren helemaal worden geschuurd en behandeld. De afwerking die wij het meeste gebruiken om het hout in topconditie te houden is onze Invisible Oil. Deze olie zorgt ervoor dat het hout goed is beschermd, zonder dat de natuurlijke look verdwijnt.

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende houtsoorten of heb je al een idee van wat je graag zou willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom!

Onze showroom is vandaag geopend