Een sfeervol interieur is essentieel voor een warm en uitnodigend thuisgevoel. Het is dan ook belangrijk om meubels te kiezen die passen bij je persoonlijke stijl en smaak. Bij Weij begrijpen we het belang van een goed geoptimaliseerd interieur en daarom bieden wij op maat gemaakte meubels aan die passen bij de behoeften en wensen van onze klanten. Zo ook bij deze klant; wonend in hartje Breda in een mooi en sfeervol jaren 30 huis.

 


Lees verder over dit project

Voordat wij in beeld kwamen, heeft de klant bijna het gehele huis verbouwd. Zo zijn onder andere de woonkamer, de hal en de keuken gerenoveerd. Oude elementen zoals de haard, de bakstenen muren en het glas in lood zijn bewaard gebleven. Nieuwe moderne elementen zijn eraan toegevoegd voor een prachtig modern geheel. Waarbij er door de klant is gelet op de productkeuze. Zo is er door de klant gekozen voor een rustieke eikenhouten vloer. En de meubels die je verder in dit interieur ziet staan zijn ook gemaakt van rustiek eikenhout. Zoals de vensterbanken, eettafel, wandplank en badkamermeubel. 

De houtsoort Rustiek New oak is een houtsoort die bij vele interieurstijlen past. Het hout heeft een warme, lichte kleur, heeft een prachtige subtiele houtnerf en is voorzien van diverse scheuren en noesten. 

Als je vervolgens vanuit de keuken de tuin in wandelt, loop je tegen een overkapping aan. Het hout en alle benodigdheden voor de bouw van deze overkapping is afkomstig van Weij Maatwerk & Interieur. Het hout hebben wij voor de klant voorbereid. Het plaatsen heeft de klant vervolgens zelfstandig uitgevoerd. 

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Eettafel

Een prachtige robuuste tafel gecombineerd met een industriële stalen frame.
 • Rustiek New oak 70mm 
 • Afmeting 220cm x 90cm
 • Stalen frame trapezium 
 • Beide producten blank mat behandeld

€1850 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Eiken vloer

Op de gehele benedenverdieping is een eikenhouten vloer gelegd.
 • Eiken multiplank 12+4
 • Plank: breedte 22cm x 247cm
 • Behandeld met een hardwax
 • Exclusief leggen

€3400 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Wandplanken

Meer ruimte nodig in je keuken? Denk dan eens aan deze handige en sfeervolle wandplanken.
 • Rustiek New oak 40mm 
 • Afmeting 180cm x 20cm / 100cm x 20cm
 • Stalen beugels 
 • Beide producten blank mat behandeld

€253 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Badkamermeubel

De badkamer is voorzien van een uniek meubelstuk, namelijk een badkamermeubel met een boomstam wasblad.
 • Boomstam Rustiek New oak 40mm 
 • Afmeting 230cm x 50cm
 • Blank mat behandeld

€490 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Douglas overkapping

Het hout en de toebehoren voor deze overkapping zijn afgenomen bij Weij.
 • Overkapping is door de klant zelf geplaatst
 • Prijs is voor de losse producten

€2000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE