Project: De Visbar Brasschaat | Weijbv.nl
De Visbar Brasschaat

Tafels | productie werk | Stalen frame houten blad | Maatwerk

De Brasschaatse Vishandel staat al tientallen jaren bekend om hun kwaliteit en de passie voor het vak. Ze zorgen voor dagverse vis, kreeften ,oesters, seizoenproducten, huis gemaakte soepen, ovenschotels, bereide meeneem gerechten en andere delicatessen.

De winkel werd in 2015 volledig vernieuwd mede door de hulp van ons, Weij Maatwerk & Interieur. Wij hebben diverse horeca tafels geleverd met stalen frame en houten blad. De tafelbladen bestaan uit sloophout smal en sloophout color.

Grote oplages van één product
De Visbar Brasschaat
Stalen frame houten blad tafels
De Visbar Brasschaat
Horeca tafels

Om het interieur van onze visbar volledig te maken, gingen we te rade bij van sloophout.com, om ons idee voor de tafeltjes van onze visbar te verwezelijken. Ze waren gelijk mee met het plan om stalen frame en sloophout te combineren en hebben een prachtig resultaat neergezet!
Ook toen we later besloten om nog een decoratief stuk aan de wand te voorzien was dat geen enkel probleem en hebben ze dat meteen uitgevoerd.
Fijne ervaring en samenwerking met een enthousiast en jong team!! Voor, tijdens en na de werken een top service tot in Belgie!

Geplaatst door:
Katrien en Liesbeth Vercammen
Onze showroom is vandaag geopened