|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
5 redenen waarom jij een industriële kapstok nodig hebt

5 redenen waarom jij een industriële kapstok nodig hebt

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Je staat er misschien niet bij stil, maar een industriële kapstok heeft een veel grotere impact op een ruimte dan je zou denken. Vaak wordt de kapstok als vanzelfsprekend beschouwd en krijgt het weinig aandacht. Maar laten we eerlijk zijn, “hang je jas maar op aan die prachtige industriële kapstok” klinkt toch beter dan “hang je jas maar op aan de haakjes”?

De hal is vaak het eerste wat gasten zien bij binnenkomst, dus een mooie kapstok waar iedereen zijn of haar jas kan ophangen, creëert meteen een positieve eerste indruk van jouw huis. Maar laten we dieper ingaan op waarom een kapstok een absolute must-have is.

  1. Organisatie en Netheid: Een kapstok biedt een handige plek om jassen, tassen en paraplu’s op te hangen, waardoor je huis opgeruimd blijft.
  2. Orde uit Chaos: Door alle jassen netjes aan de kapstok op te hangen, creëer je een opgeruimde en georganiseerde uitstraling.
  3. Droge Jassen: Na een regenbui kan een kapstok ervoor zorgen dat natte jassen goed kunnen drogen, zodat je geen vocht mee naar binnen neemt.
  4. Decoratief Element: Een mooie kapstok kan een aanvulling zijn op de stijl van jouw huis en de uitstraling van de hal verbeteren.
  5. Gezinsvriendelijkheid: Vooral voor gezinnen is een kapstok praktisch, omdat iedereen zijn of haar spullen op een georganiseerde manier kan opbergen. Een hoedenplank is hierbij een handige toevoeging die vaak over het hoofd wordt gezien.

Overwegingen bij het Ophangen van een Kapstok

1. Hoe Hang Je een Kapstok Op? Bij de meeste kapstokken zijn al gaten voorgeboord, waardoor je alleen nog de gaten op de muur hoeft af te tekenen. Weij Maatwerk & Interieur zorgt ervoor dat de kapstok voorzien is van de benodigde gaten, waardoor het ophangen een fluitje van een cent is.

2. Welke Breedte is Geschikt? De benodigde breedte van de kapstok hangt af van de beschikbare ruimte en de hoeveelheid op te bergen spullen. Een tussenruimte van ongeveer 15 centimeter tussen de haken is ideaal om voldoende ruimte te bieden voor jassen en andere items.

3. Aan de Muur of Staand? Beide opties hebben hun voordelen, afhankelijk van jouw ruimte en voorkeuren. Aan de muur bevestigde kapstokken besparen vloerruimte, terwijl staande kapstokken meer flexibiliteit bieden en gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Ontdek de Industriële Kapstok van Hout & Staal

De combinatie van hout en staal is tijdloos en stijlvol. Bij Weij Maatwerk & Interieur hebben we al verschillende industriële kapstokken gemaakt met deze materialen, allemaal op maat en volgens jouw wensen.

Maatwerk dat Bij Jou Past

Bij Weij geloven we in maatwerk dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en smaak. Of je nu op zoek bent naar ruw materiaal voor een DIY-project of liever een compleet meubel koopt, wij staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of breng een bezoek aan onze showroom voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!