|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
Beton; Massief voor binnen en buiten

Beton; Massief voor binnen en buiten

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

De betonnen tafelbladen, aanrechtbladen en BBQ tafels worden gemaakt van gestort beton. Gelukkig is het niet zo zwaar als normaal, omdat er in de binnenkant een stuk piepschuim zit. Aan de buitenkant is dit helemaal niet te zien, omdat het echt in het midden van het beton zit. De bovenkant, onderkant en de zijkanten zien er dus ook uit als echt beton.

De betonnen bladen van Evolve kunnen in allerlei maten en vormen worden gemaakt. Ook kunnen er inkepingen worden gemaakt voor bijvoorbeeld stekkerblokken, kranen, enz.

Onze betonnen tafels vs betonciré

Veel bedrijven maken gebruik van betonciré voor tafels. Dit is nog wat lichter van gewicht, maar een stuk minder duurzaam. Tafels van betonciré worden op houten platen verwerkt. Deze platen zijn niet zo stijf als massief beton, waardoor het mogelijk is dat er scheuren in het blad komen en er zit alleen een dun laagje op gesmeerd waardoor het er snel minder goed uit gaat zien. Onze tafels zijn wat zwaarder, maar ook een stuk stijver. Daarnaast is het materiaal een stuk harder.

Eigenschappen

  • Massief beton
  • Verschillende tinten
  • Verschillende afwerkingen
  • Lichter dan massief beton
  • Zelfde uitstraling als massief beton

Onderhoud

De bladen van Evolve beton worden afgewerkt met een transparante bescherming. Dit beschermt het beton, maar is nog niet uitvoerig getest in het buitenklimaat. Voor binnen wordt het beton zonder problemen gebruikt als aanrechtbladen en tafels.

Om het beton in goede conditie te houden moet het beton ongeveer elke twee jaar opnieuw worden behandeld. Dit kan met (transparante) een beton sealer die ervoor zorgt dat er geen vlekken in het beton trekken.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar deze houtsoort geworden en zou je hier misschien wel een meubel van willen laten maken? Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een mailtje met foto’s, tekeningen of een idee van jouw droommeubel. We zullen dan met je meedenken en een vrijblijvende offerte maken. 

Wil je zeker weten dat je de juiste persoon voor je hebt als je langskomt? Dan kun je via onze kalender een afspraak met ons maken. 

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!