Hongaarse punt tafelblad

Hongaarse punt tafelblad

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Vind je gewone tafels te gewoon en zijn rechte tafels zonder motief niet jouw ding? Laat ons de planken dan wat speelser plaatsen in jouw tafelblad, in een Hongaarse punt bijvoorbeeld! De planken worden hierbij in een hoek van 45 graden gezaagd. Deze hoeken worden bij elkaar gelegd, waardoor je met twee planken in het midden een hoek van 90 graden hebt, de Hongaarse punt! Doordat niet alles rechttoe rechtaan is, heeft de Hongaarse punt tafel een speelsere en levendigere uitstraling. Benieuwd wat het verschil is tussen een Hongaarse punt en een visgraat tafel? Eén van onze medewerkers legt het uit!

Het Hongaarse punt motief is met verschillende houtsoorten mogelijk, de populairste tafels met een Hongaarse punt motief zijn gemaakt van eikenhout (Rustiek Eiken of Vintage Oak ), maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Zo kun je in onze tafel configurator ook kiezen voor een sloophout Hongaarse punt. Voel je vrij om de telefoon te pakken en te vragen naar de opties, we helpen je graag!

Bewerken van een Hongaarse punt

Na het op maat maken kan de tafel behandeld worden. Aan jou weer de opdracht om een keuze te maken, het is ten slotte een maatwerk tafel! Wil je de tafel zijn originele karakter laten behouden? Ga dan voor de blanke lak! Het is natuurlijk ook mogelijk om de tafel een kleurtje te geven. De meest gevraagde afwerkingen zijn:

  • Transparante behandeling; deze matte lak zorgt ervoor dat het tafelblad is beschermd tegen morsen en knoeien. De kleurverandering is minimaal, maar het gebruiksgemak is sterk verbeterd!
  • Borstelen; door de houten bladen te borstelen ná het schuren komt de oorspronkelijke structuur weer naar voren. Het hout voelt iets ruwer, maar natuurlijker aan.
  • Oliën; als je toch niet 100% tevreden bent met de kleur kan deze bijgewerkt worden met verschillende soorten olie.
  • Beitsen; sloophout en steigerhout worden vaak gebeitst.
Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE