|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
Hongaarse punt tafelblad

Hongaarse punt tafelblad

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Bij Weij Maatwerk & Interieur streven we ernaar om jouw tafelervaring naar een hoger niveau te tillen. Heb je genoeg van gewone, rechte tafels zonder enige vorm van opvallendheid? Dan is een tafel met een Hongaarse punt motief misschien precies wat je zoekt! Bij dit ontwerp worden de planken in een hoek van 45 graden gezaagd en samengevoegd, waardoor een levendige en speelse uitstraling ontstaat.

Diversiteit in Houtsoorten en Mogelijkheden

Met verschillende houtsoorten is het Hongaarse punt motief mogelijk. Hoewel eikenhout zoals Rustiek Eiken en Vintage Oak populair zijn, bieden we ook andere mogelijkheden zoals sloophout. Twijfel je over de opties? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk en Behandelingskeuzes

Nadat we de tafel op maat hebben gemaakt, is het tijd om de afwerking te kiezen. Wil je de natuurlijke schoonheid behouden met een blanke lak of geef je de voorkeur aan een kleurrijke afwerking? De keuze is aan jou. Populaire opties zijn onder andere transparante lak, borstelen voor een ruwe uitstraling, oliën voor kleurvariaties, en beitsen voor een specifiek karakter, zoals bij sloophout en steigerhout.

Levering en Bezorgopties

Benieuwd naar de levertijd van jouw unieke Hongaarse punt tafel? Onze teamleden informeren je graag over de gemiddelde wachttijd en eventuele bezorgopties. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw unieke Hongaarse punt tafel? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom, waar we je graag verwelkomen met een kop koffie!

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!