Houten wanden van de mooiste planken | VanSloophout

Houten wanden

Houten wand met de mooiste planken

Er is geen wand / muur die VanSloophout.com niet kan betimmeren met mooie karakteristieke sloophouten planken. Voor het betimmeren van uw wand heeft u de keuze uit verschillende maten planken en patronen. Zo kunnen de planken horizontaal, verticaal, schuin, in volle lengtes of in kleine lengtes gemonteerd worden. De planken kunnen op een houten wand direct worden gemonteerd. Op een andere soort wand worden de sloophouten planken bevestigd met behulp van een achterliggend geraamte.

 

Het afwerken van een perfecte houten wand

De wanden kunnen op diverse manieren worden afgewerkt, als VanSloophout.com uw wand komt plaatsen zijn alle planken netjes opgeschuurd en eventueel behandeld naar keuze. Zo is het mogelijk om uw wand in maar liefst 24 verschillende kleuren kalkverf of beits te behandelen om daarna te worden afgelakt met een ultra-matte lak of juist een hoogglans lak. De keuzes zijn onbeperkt. Mocht u nog een andere afwerking in gedachte hebben dan wordt er graag meegedacht over de eventuele mogelijkheden.

Bedrijven waar VanSloophout.com zoal mee gewerkt heeft zijn Burgers & Beers, ‘t Paviljoen, Ben & Jerry’s in Amsterdam, Superfair Utrecht, Brasserie La Table, MonAmy en Finance Point.

Onze showroom is vandaag geopend