Kast op maat laten maken? Weij Maatwerk & Interieur
Kast op maat laten maken? Weij Maatwerk & Interieur

Kast op maat laten maken? Weij Maatwerk & Interieur

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een kast die perfect aansluit op je wensen en eisen. Maar helaas… De kast die je graag wilt, kun je niet vinden in een woonwinkel of webshop. Vaak gaan webwinkels en meubelwarenhuizen mee met de trends die op dat moment spelen. Waarschijnlijk zijn er wel een paar modellen die je mooi vindt, maar voldoen deze niet volledig aan jouw specifieke smaak. Dit kan wel als je een kast op maat laat maken.

Daarom vertellen we je op deze pagina hoe jij een kast kan laten maken die wél aan jouw wensen voldoet.

kast op maat woonkamer
kast op maat voor tv

Wie zijn Weij?

n 2012 begon ‘Weij Interieur en Maatwerk’ als een klein bedrijf met het maken van meubels van sloophout. Inmiddels is het Weij team een stuk groter en bestaat het uit 24 vakmensen die elke dag bezig zijn om de mooiste maatwerk meubels te maken.

Je wil iets specifieks en unieks. Een kast die past bij je interieur, wensen en eisen. Dat is precies waar wij jou mee kunnen helpen.

Wij maken het meubel van je dromen, zodat je die straks in je woning, restaurant of kantoor ziet staan.

Verschillende soorten kasten op maat

Kast op maat

Kledingkast op maat

Boekenkast op maat

TV kast op maat

Vakkenkast op maat

Inloopkast op maat

Stalen kast op maat

Zo gaan we als meubelmakers te werk met het maken van jouw kast op maat

De maten van je kast

Heb je een schuin dak of heb je een rare hoek in de ruimte waar je graag een kast wilt plaatsen? Dan is het belangrijk dat dit goed wordt ingemeten. Als je het lastig vindt om dit zelf te doen, kunnen we je hierbij helpen. We komen graag naar je toe om de juiste maten te noteren.

 

De stijl van de kast

Van welke materialen mogen we de kast op maat maken? De kast kan volledig van hout worden gemaakt, maar we kunnen ook stalen accenten toevoegen of een kast volledig van staal maken. Door onze lassers te laten samenwerken met onze meubelmakers worden industriële en strakke ontwerpen omgetoverd tot complete kasten!

Je kan zelf de stijl van jouw kast bepalen, want we maken hem volledig op maat!

 

De kastindeling

Wist je dat je ook de kastindeling zelf kan bepalen? Dan kan je eindelijk die lange jurken kreukloos uit je kast halen of je stropdassen en sieraden netjes opbergen in de kast. Jouw wensen worden realiteit.

Heb je ook voorbeeldfoto’s of een eigen ontwerp gemaakt? Stuur ze dan mee als je een offerte aanvraagt!

Weet je nog niet wat de ideale kastindeling is? Geen zorgen. Onze meubelmakers denken graag met je mee.

kast op maat laten maken industrieel
kast op maat laten maken scandinavisch

We nemen contact met je op en geven een indicatie prijs

Als we je aanvraag hebben ontvangen of bij jou op locatie zijn geweest, dan is het tijd om aan de slag te gaan met het maken van de offerte. Na het maken van de offerte versturen we deze via de mail en / of bespreken we deze via de telefoon.

Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan onze meubelmakers en lassers op korte termijn voor je aan de slag!

 

Wij gaan aan de slag met het maken van jouw kast op maat

We bestellen direct de benodigde materialen als we deze niet op voorraad hebben.

Alle materialen zijn bij ons. Nu is het tijd om jouw kast op maat te maken. De materialen worden als puzzelstukjes in elkaar gezet en gevormd tot de kast waar je al zolang naar verlangd.

Daarna kunnen we de materialen op maat maken en behandelen zodat ze volledig naar jouw smaak worden gemaakt.

We kunnen het hout een andere kleurtint geven of het hout behandelen met een transparante matte lak. Zelfs het staal kunnen we in alle kleuren van de regenboog maken.

 

Het leveren en plaatsen van je kast op maat

Je kast is gemaakt. We pakken hem netjes in, zodat de kast geen schade kan oplopen tijdens het transport. Daarna komen we naar je toe en plaatsen de kast in je woning, restaurant of kantoor ?. Soms verzenden we de kasten met andere transporteurs die we vertrouwen. Hoewel dit vaak goedkoper is, heb je vaak niet de service die we zelf kunnen leveren.

Een kast op maat laten maken? We helpen je van a tot z!

Wil je graag een kledingkast op maat laten maken door onze meubelmakers en wil je graag een keertje langskomen in onze werkplaats en showroom? Dan ben je van harte welkom op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen.

Is Rucphen te ver? Dan kan je ons ook mailen, (video)bellen of direct een offerte aanvragen.

Onze showroom is vandaag geopend