Hotel Chique interieur

Hotel Chique interieur

  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Ben je weleens in een hotel geweest wat één en al luxe uitstraalt? Nou, daar komt de naam ‘Hotel Chique’ vandaan! Het interieur is er netjes ingericht en over ieder item is zorgvuldig nagedacht. Een hotel chique interieur herken je aan de hoogwaardige materialen en rustige kleuren. Grote, luxe statement meubels trekken de aandacht en zijn de centrale blikvangers. De ruimte is aangevuld met ton sur ton kleuren, mooie stoffen en accenten van goud en marmer. 

Kenmerken van een modern interieur op een rijtje

  • Duurzame, natuurlijke materialen en tinten
  • Luxe, rijke stoffen zoals velvet en linnen
  • Accenten van messing, goud en marmer voor een chique uitstraling
  • Donkere, warme kleuren zoals donkerblauw, donkergroen, donkerrood
  • Luxueus ogend meubilair, geen prullaria
  • Uitbundige verlichting

Inspiratie op te doen voor een hotel chique interieur

Laat je inspireren en bekijk foto’s en voorbeelden van de hotel chique woonstijl. Inspiratie opdoen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan woonmagazines, tv-programma’s en beurzen. Maar wat misschien wel de meest populaire manier is om inspiratie op te doen, is Pinterest.

Pinterest is een ideaal platform waar je talloze beelden kunt vinden van woningen en meubels in een luxe, chique stijl. Het voordeel van Pinterest is dat je op elk moment afbeeldingen kunt bewaren. Je hoeft dus niet op een moment alles te beslissen, maar je kunt waar en wanneer dan ook afbeeldingen toevoegen of verwijderen.

Maak vervolgens een moodboard van al je bewaarde foto’s. In een moodboard zie je meteen of de meubels en kleuren bij elkaar passen. Dit is de start van je eigen hotel chique interieur.

Zelf een hotel chique interieur creëren

Ben je fan van de hotel chique stijl? En wil je zelf deze luxe sfeer in huis creëren? Dan is het tijd om fysiek op zoek te gaan naar vloeren, stoffen en meubels in de hotel chique stijl. Let tijdens bezoekjes aan showrooms ook op kleine details zoals de verlichting.

Kun je in de showrooms niet vinden wat je zoekt of ben je specifiek op zoek naar maatwerk? In onze showroom in Rucphen helpen we je graag met het vinden van de perfecte meubels op maat. Kom gerust eens langs om te sparren met een van onze collega’s. We volgen de interieurtrends op de voet en maken in onze werkplaats verschillende meubels in de hotel chique stijl; van een haardopbouw tot aan luxe dressoirs.

Wil je interieuradvies op maat inclusief persoonlijke 3D tekeningen? Maak dan een afspraak zodat we je optimaal kunnen helpen. We lopen dan tijdens deze afspraak ook samen een rondje in de werkplaats zodat je kunt zien hoe onze meubels worden gemaakt. 

Een hotel chique interieur combineren

Een hotel chique interieur wordt regelmatig gemixt met een andere woonstijl. De luxe die een hotel chique interieur uitstraalt is populair en wordt vaak gecombineerd met een landelijke, industriële of moderne interieur. Vooral de combinatie van modern met hotel chique wordt veel gezien.

Kenmerkend aan een modern interieur zijn de zwarte stalen kozijnen en deuren, de rustige uitstraling en de neutrale kleuren zoals beige en wit. Deze eigenschappen zijn perfect te combineren met de hotel chique woonstijl waar materialen zoals goud, marmer en velvet veelvuldig voorkomen.

Wil je de interieurstijl hotel chique combineren met een andere woonstijl? Bekijk dan eens onze andere woonstijlen voor inspiratie.

Wat kunnen Weij voor je betekenen?

Bij Weij Maatwerk & Interieur maken we meubels op maat van hout en staal. Of het nu een moderne eettafel is of een luxe servieskast, we maken de meubels in ieder mogelijke stijl. De meubels produceren wij op basis van jouw ideeën en wensen. Heb je advies of een ontwerp nodig? We denken graag met je mee.

In onze showroom staan we klaar om jou te helpen met jouw droominterieur. Wil je zeker weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten? Maak dan een afspraak zodat we hier rekening mee kunnen houden. Je kunt dan eventueel ook al wat informatie kwijt zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE