Project: Horeca inrichting De Boterhal in Breda | Weijbv.nl
De Boterhal in Breda

Horeca inrichting

 

Wij van Weij Maatwerk & Interieur zijn recent ook flink bezig geweest voor ‘De Boterhal’ in Breda. De Boterhal is een speciaalbier café, wijnbar en internationaal tapasrestaurant aan de Grote Markt van Breda, midden in het historisch centrum.

Hier hebben wij een groot deel van het in- en exterieur voorzien. Denk hierbij dat als je op het buiten terras zit dat je plaatsneemt aan de door ons gemaakte tafeltjes en banken midden op de grote markt. Wij hebben maar liefst 65 tafels gemaakt voor De Boterhal van ‘Lunawood’. Niet bekend met deze houtsoort? Dit is een houtsoort die thermisch gemodificeerd is. Hierdoor is de duurzaamheid van het hout op een milieuvriendelijke manier verbeterd. Nog een voordeel van Lunawood is dat het heel vormvast en licht van gewicht is. Van ditzelfde soort hout worden ook nog een aantal banken gemaakt, bijpassend aan de tafels; ‘Een mooie match!’

 

Terrasinrichting

Binnen in De Boterhal

Binnen zal de sloophouten plafondbekleding je vast niet ontgaan; het is karakteristiek en geeft een warme en enigszins historische sfeer aan de ruimte. Dit zie je ook terug in de keuken waar je om de paar meter een robuuste barnwood balk zal zien die een mooi contrast geeft.

Als je gezellig wilt borrelen en wilt genieten van een mooie sfeer, waarom dan niet in De Boterhal aan de door ons gemaakte tafels en kijk terug op een heerlijk shop dagje.

 

Ben jij zelf op zoek naar een kantoor inrichting die je helemaal kan aanpassen aan jouw eigen stijl? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

Bel: 016 5795005  E-mail

Onze showroom is vandaag geopend