|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
  • Meubels

  • Ruimtes

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF

Maatwerk producten

Ben je op zoek naar een maatwerk meubel, een industriële deur, overkapping/tuinhuis of wil je zelf aan de slag met onbehandelde planken? Bij Weij Maatwerk & Interieur ben je hiervoor allemaal aan het juiste adres. Bij ons zit maatwerk in het DNA. Of het nu om een kast, tafel of wandplank gaat, wij maken het volgens jouw specifieke wensen. 

Hout en staal op maat

In onze werkplaats zijn er elke dag lassers en meubelmakers bezig om de ideale meubelen te maken. We hebben ruw hout en stalen profielen op voorraad liggen waarmee we van alles kunnen maken. We kunnen complete interieurs inrichten, van keukenfrontjes tot en met een bijzettafeltje en van stalen deuren tot en met picknicktafels.

Maatwerk projecten

Hierboven zie je allerlei projecten die we de laatste tijd hebben gemaakt. Je kun makkelijk filteren op interieur stijlen en soorten meubels. Daarnaast kun je zelf ook zoeken naar het product waar jij naar op zoek bent!

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!