Barnwood tafelblad - helemaal op maat | VanSloophout.com


Barnwood tafelblad

Barnwood is een verzamelnaam voor al het hout dat is gered bij de sloop van oude boerderijen. Bij onze tafelbladen betekent dat alleen het beste eikenhout dat de tand des tijds heeft doorstaan.

Het grootste gedeelte is dus afkomstig uit oude schuren en boerderijen, vandaar de naam “barnwood”. Deze houtsoort kan op verschillende manieren worden bewerkt om verschillende uitstralingen te krijgen; “barnwood robuust” en “barnwood geschaafd”. Zo kun je jouw Barnwood tafelblad helemaal naar wens laten maken!

contact  Bel: 016 5795005

Barnwood Robuust

Een stoere robuuste tafel die momenteel erg in trek is, is die van Barnwood. Door de diepe nerven en ruige uitstraling is het prachtig in combinatie met een stalen frame. Een echte eyecatcher voor bijna iedere ruimte. De planken worden extra geborsteld en geschuurd om de planken zo robuust mogelijk, maar splintervrij te houden. Door de verschillende kleurentinten in het blad krijgt het een natuurlijke en speelse uitstraling en door de afwerking van onze Invisible Oil is het beschermd tegen kringen en krassen. Mocht je toch een kras op dit blad krijgen, dan zal dit nauwelijks opvallen. Alle afmetingen zijn mogelijk en het staat ook geweldig als boerderijdeur met een stalen railsysteem. De Barnwood tafelbladen zijn verkrijgbaar vanaf €275,- incl. btw. per vierkante meter.

Wil je zelf aan de slag gaan met het ruwe hout? Je kunt ook de planken los bestellen! Bekijk hier de losse planken van Barnwood.

Stel hier je droomtafel samen

Barnwood Geschaafd

Een strakke tafel die meer geleefd is dan het strakke eiken? Dan is een Barnwood geschaafd tafelblad zeker het overwegen waard. Ook hier zitten mooie kleurtinten in het blad, maar het heeft niet de robuuste uitstraling zoals het normale Barnwood wel heeft. Dit is er namelijk tijdens het schaven allemaal afgehaald. Wat je overhoud? Een prachtig strak blad met natuurlijke houtkleuren en mogelijk een geleefde zijkant (hoeft niet). Ook het Barnwood geschaafd is verkrijgbaar vanaf €275,- incl. btw. per vierkante meter.

Wil je zelf aan de slag gaan met het ruwe hout? Je kunt ook de planken los bestellen! Bekijk hier de losse planken van Barnwood.

Stel hier je tafel samen met Barnwood geschaafd

Naast dat het Barnwood als meubel te koop is, verkopen we het ook onbehandeld . Denk hierbij aan een planken, balken en lamellen in diverse afmetingen.

Benieuwd naar de informatie van het onbehandelde hout, zie hier.

Meer informatie

Barnwood Alle tafels Houtsoorten

iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

  Vul in: wat is 239-3?


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend