Barnwood, oud en gebruikt eikenhout | VanSloophout.com
Barnwood

Planken | Meubels

Barnwood planken; Oud en gebruikt eikenhout

 

Het overgrote deel van ons Barnwood is afkomstig uit Rusland en is tot wel 80 jaar oud. Het hout is gered uit oude schuren en boerderijen die zijn gesloopt. Het goede hout is er van tevoren uitgehaald, omdat het eiken nog van hoge kwaliteit is.

 

De partijen die wij binnen krijgen bestaan uit verschillende kleurtinten, met voornamelijk grijs en bruin. Van dit hout valt van alles te maken, zoals robuuste tafels, kasten of tv-meubels. Wij verkopen deze planken daarom ook los zodat je er jouw eigen project van kan maken.

 

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Barnwood kenmerken

Barnwood is verkrijgbaar als balken, planken en lamellen. Onze balken zijn 15 tot 30 centimeter breed, 2,60 tot 3 meter lang en 60 tot 90 millimeter dik. Onze planken zijn 25 tot 45 mm dik, tot 3 meter lang en 15 tot 30 centimeter breed. Het is ook beschikbaar met mes en groef motief, deze planken zijn 20 millimeter dik, maximaal 2,40 meter lang en hebben een breedte van 15 tot 20 centimeter. Ten slotte zijn de afmetingen van de lamellen 7 millimeter dik, 6 tot 16 centimeter breed en maximaal 1,20 meter lang.

 

 

Barnwood robuust  

 

 

Alle Barnwood planken zijn los te koop en zelf uit te zoeken bij ons in Rucphen. Eventueel zijn de planken ook te verkrijgen als geschaafde versie. Deze handeling kan op het moment zelf uitgevoerd worden of kan op bestelling. De kosten voor het schaven is €1,- incl. btw. per meter.

 

Naast dat het hout onbehandeld in onze werkplaats te koop is, kunnen we het ook behandelen als een maatwerk meubel. Denk hierbij aan een tafel, badkamer meubel, deuren en etc. Geef hierbij zelf je ontwerp en maten aan en het wordt door de meubelmaker op maat gemaakt.

Benieuwd naar de prijs per tafelblad, bekijk dan de tafel configurator.

Onze showroom is vandaag geopend