Oude grenen balken op voorraad | VanSloophout.com
Oude grenen balken

Karakteristieke oude grenen balken

Al decennia lang worden ze gebruikt ter constructie, al waren het toen gewone balken. Onze oude grenen balken zijn eerder gebruikt in oude schuren en fabrieken en hebben daarom een geleefde uitstraling. De oude balken worden vooral gebruikt voor mooie stoere binnen- en buitentafels, maar zijn ook uiterst geschikt voor robuuste tuinbanken. Binnenshuis kun je er bijvoorbeeld een wandplank van maken om alle kookboeken op te zetten.

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

 

De leeftijd van de balken is goed te zien. Vóór het behandelen, schuren en zagen kunnen de balken volledig zwart zijn van het stof. Met een beetje liefde komt er een mooie, getekende balk tevoorschijn.

 

De mogelijkheden om deze oude grenen balken op te halen zijn groot. Je kunt ervoor kiezen om de lange balken zelf mee te nemen, maar wij kunnen ze ook op maat zagen, schuren, lakken, enz. Daarnaast kun je ook een heel meubel bestellen. Hiervoor heb je alleen een idee nodig wat je wilt hebben. Deze kunnen wij samen met jou uitwerken en kijken naar de mogelijkheden. Heb je al een idee? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom!

Producten van oude balken

Kenmerken van oude grenen balken

Onze oude balken zijn ongeveer 5 centimeter dik, 16 tot 18 centimeter breed en hebben een lengte van maximaal 5 meter. Deze oude Grenen balken kosten €8,- per meter.

Oude balken

Dikte 5 cm
Lengte Tot 5 m
Breedte 16 cm tot 18 cm
Prijs €8,- per meter

 

 

Oude grenen balken  Oude grenen balken

 

 

De balken hebben een donkere buitenkant, maar de binnenkant is licht van kleur. Hierdoor kun je alle kanten op met de kleur. Om een goede keus te maken nodigen we jou graag uit in onze showroom!

 

Bekijk onze tafel tool om jouw tafel samen te stellen.

Meer informatie over de oude balken

Onze showroom is vandaag geopend