Mangolook tafelbladen op voorraad - Weijbv.nl
Mangolook tafelbladen

Ben jij bekend met mangohout? Hoogstwaarschijnlijk heb je er dan een meubel van in je interieur of het is je opgevallen in een woonwinkel. Mangohout producten worden geproduceerd in Aziatische landen en vervolgens naar Nederland ge exporteert. Om toch maatwerk te kunnen bieden in deze look en feel hebben wij mangolook hout in het leven geroepen.

contact  Bel: 016 5795005

Mangolook hout

De mango hout lookalike variant wordt geproduceerd van cedorana hout. Dit is een tropische hardhoutsoort die zonder behandeling oranje en bruinig van kleur is. Kenmerkend aan de planken zijn de verticale lijnen. Deze lijnen vind je ook terug in de originele  mango hout meubelen.

Het hout kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hierdoor is het hout niet alleen ideaal voor het maken van tafelbladen, maar leent het hout zich ook goed voor andere meubels op maat.

Afwerking mangolook tafelblad

Mangolook producten worden standaard in onze werkplaats behandeld met de hardwax old smoke. Deze behandeling zorgt ervoor dat het product donkerder van kleur wordt. Hierdoor vallen de verticale lijnen beter op. Naast dat de behandeling zorgt voor een andere kleur is dit ook direct een beschermlaag en verlengt het de levensduur van het hout.

De behandeling kunnen wij ook in iedere andere hardwax kleur of blanke matte afwerking uitvoeren. Echter zal de uitstraling dan anders zijn.

Mocht je een mooie houten tafel willen die een mango hout uitstraling heeft, kunnen wij dit tafelblad met mangolook hout ten zeerste aanbevelen. Een Mangolook paneel kost €212,50,- per vierkante meter voor een dikte van 25mm. Stel je tafel  helemaal samen op onze tool. 

Mangolook hout

Houtsoort

iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

  Vul in: wat is 239-3?


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag gesloten