Sloophouten tafelblad op maat - Weijbv.nl


Sloophouten tafelblad

 

Weij Maatwerk&Interieur zijn ooit begonnen met het maken van tafelbladen, deuren en wanden van sloophout! Het hout is (met de juiste behandeling) zowel binnen als buiten te gebruiken. Het meeste sloophout komt van oude pallets. De planken zijn van de pallets af gezaagd, waardoor de spijkers er nog in zitten. Het hout krijgt dus echt een tweede leven als sloophouten tafelblad!

 

Naast het feit dat het mooie planken zijn, is de prijs ook erg mooi. Voor een sloophouten tafel betaal je slechts €145,50 per vierkante meter. Er komt dan een verstekrand omheen, waardoor het geheel mooi is afgewerkt en het blad dikker oogt. De dikte van deze verstekrand is eventueel nog groter te verkrijgen. Iets duurder, maar rustiger en hoger van kwaliteit is het hardhout sloophouten tafelblad. Deze planken zijn van eikenhout. Ook hier zitten de spijkers nog in. De prijs van deze hardhouten panelen zijn €168,50 per vierkante meter.

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Ben je van plan een wand te bekleden met sloophout? Bekijk dan ook onze clickpanels, handig voor het bekleden van grote muren. De prijs hiervan is €39,99 per vierkante meter. Hieronder zie je hoe eenvoudig het is oom een clickpanel sloophouten muur te maken!

 

 

Afwerken van sloophout

 

Aan jou weer de opdracht om een keuze te maken voor de afwerking van het sloophout, het is ten slotte een maatwerk tafel! Wil je de tafel zijn originele karakter laten behouden? Ga dan voor de blanke lak! Het is natuurlijk ook mogelijk om de tafel een kleurtje te geven. De meest gevraagde bewerkingen zijn:

 

 • Blanke lak; deze matte lak zorgt ervoor dat het tafelblad is beschermd tegen morsen en knoeien. De kleurverandering is minimaal, maar het gebruiksgemak is sterk verbeterd!
 • Oliën; als je toch niet 100% tevreden bent met de kleur kan deze bijgewerkt worden met verschillende soorten olie.
 • Beitsen; sloophout en steigerhout worden vaak gebeitst

Stel hier je tafel samen met bijvoorbeeld sloophout

 

Ben je eruit? Weet je wat voor tafel jij wilt hebben? of hoe je jouw wand wilt bekleden? Vul dan al jouw wensen in, in onze tafel tool of neem contact met ons op! Voor een uitgebreider assortiment in gerecyclede houtsoorten hebben we een aparte website gemaakt. Ook hier vind je alle mogelijkheden en bewerkingen van het sloophout terug.

 

  


iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

  Vul in: wat is 239-3?


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend