Eiken Boomstamdelen op voorraad - Weijbv.nl
Boomstamdelen

Ruwe eiken boomstamdelen

De boomstamdelen zijn de ruige versie van het klassieke eikenhout. Doordat er nog schors aan het hout zit, hebben de boomstamdelen een robuuste uitstraling. Dat het een product is van de natuur is vooral te zien aan de zijkanten. Anders dan onze andere eiken bladen hebben deze planken een golvende zijkant. Doordat het eiken alleen in de lengte is gezaagd is geen enkele plank hetzelfde. De breedte van de plank kan op andere plekken ineens gehalveerd zijn.

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Wanneer je graag boomstamdelen wilt kopen als versiering of om zelf een tafel te maken, kun je de juiste boomstamdelen zelf uitzoeken. Jouw smaak hoeft niet per sé overeen te komen met die van ons. Als je zelf de plank uitzoekt weet je dan ook zeker dat het voor jou de juiste is!

 

Naast het feit dat boomstamdelen robuuste en golvende randen hebben, is het hout te vergelijken met het standaard Rustiek Eiken en Vintage Oak. Qua kwaliteit is er dus geen groot verschil!

 

 

Boomstamdelen kenmerken

Onze boomstamdelen zijn verkrijgbaar in diktes van 52 tot 65 millimeter, hebben een breedte van 20 tot 50 centimeter en zijn maximaal 3 meter lang. De boomstamdelen bestaan aan beide kanten uit boomschors. De boomstamdelen zijn beschikbaar als Rustiek Eiken en Vintage Oak. Door de grote verschillen in breedte, lengte en dikte kan de prijs nogal variëren. Neem voor de actuele prijzen contact met ons op!

 

Rustiek Eiken

Dikte 5.2 cm tot 6.5 cm
Lengte Tot 300 cm
Breedte 20 cm tot 50 cm
Prijs per m2 Neem voor de actuele prijs contact met ons op!

 

Vintage Oak

Dikte 5.2 cm tot 6.5 cm
Lengte Tot 300 cm
Breedte 20 cm tot 50 cm
Prijs per m2 Neem voor de actuele prijs contact met ons op!

 

Boomstam eiken

 

Met de kleur van eiken valt nog wat te spelen. Door verschillende soorten olie, lak of verf te combineren met de verschillende soorten eiken heb je keuze uit heel veel tinten. Om een goede keus te maken nodigen we je graag uit voor een kopje koffie bij ons in de showroom.

Wil je graag een complete tafel? Lees hier dan meer informatie of gebruik onze tool. Hierin kun je al jouw persoonlijke wensen invullen!

 

Meer informatie over boomstamdelen

Onze showroom is vandaag geopend